Privacy en gebruik Zivver

 • Psychotherapie Praktijk Nijmegen gaat Zivver gebruiken voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie. Vanaf 01.01.2017 gebruikt de praktijk Zivver om de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig wordt via de praktijk privacygevoelige informatie via e-mail verstuurd. Door een e-mail via Zivver te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve u de inhoud van de e-mail kan lezen.
 • Wat merkt u als client van het gebruik van Zivver? Met het gebruik van Zivver heeft u de garantie dat de inhoud van een e-mailbericht alleen maar door u gelezen kan worden. Als u een e-mail ontvangt die veilig via Zivver is verstuurd, opent u een link die Zivver u toestuurt. Het is niet nodig een account aan te maken. En uiteraard zal Zivver u nooit reclame toesturen.
 • Hoe opent u een bericht dat via Zivver is verstuurd?

  Hebt u een e-mail ontvangen van Psychotherapie Praktijk Nijmegen via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van Zivver. U moet hier ook nog een code  / wachtwoord uit de e-mail invoeren.

 • Hoe open en lees ik een Zivver-bericht?
  U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom heeft u een wachtwoord ontvangen. U vult dit wachtwoord in, nadat u op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

 • Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?
  U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt u gelijk een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een notificatie via e-mail.